Actie: Gratis ORV bij Hera Life

Gratis ORV

Adviseurs die samenwerken met Hera Life kunnen vanaf nu hun klant een welkomstgeschenk aanbieden: een gratis ORV dekking van EUR 50.000,- voor 3 maanden.

Al bij het eerste contact tussen klant en adviseur, bijvoorbeeld omdat de klant een afspraak wil maken voor een intakegesprek, kan de adviseur de klant de polis aanbieden.

Hoe werkt het?

  • De gratis ORV is een kado. Er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden. En waarom zou de klant het cadeau niet accepteren? Want stel er gebeurt iets binnen 3 maanden en je hebt de gratis dekking niet geaccepteerd…
  • Voor de adviseur is het geven van dit welkomstgeschenk om meerdere redenen interessant: (1) hij/zij geeft de klant een extra reden met hem/haar zaken te doen en (2) hij /zij hoeft na het hypotheekadvies minder tijd te steken in de ORV.
  • Als de klant het kado accepteert mailt de adviseur de naam, geboortedatum en email adres van de klant door aan Hera (info@heralife.nl).
  • Hera stuurt de klant een email met link naar de elektronische gezondheidsverklaring (EGV). Daarmee wordt de dekking geactiveerd.
  • Zodra de EGV door Hera is ontvangen bevestigt Hera de klant per mail dat deze dekking heeft voor 3 maanden. Voor alle risico’s indien de EGV ‘schoon’ is, voor ongevallen indien de EGV niet schoon is.
  • Als de adviseur de hypotheek voor de klant in orde maakt en de ORV ter sprake brengt, dan kan hij/zij aangeven dat Hera een goede optie zou zijn omdat (1) de klant al een EGV heeft ingevuld en niet opnieuw de molen door hoeft bij een andere maatschappij; (2) Hera de beste voorwaarden in Nederland heeft en als enige aanbieder door MoneyView beloond is met 5 sterren.

Neem voor meer informatie contact op met uw account manager:

Richard van Vloten: r.vanvloten@heralife.nl/+31 6 55 76 69 72

Sander Franken: s.franken@heralife.nl/+31 6 54 71 79 82

Youness Agness: y.agness@heralife.nl/+31 6 19 47 68 92

Daan Witte: d.witte@heralife.nl/+31 6 50 87 47 69