Gevoelig onderwerp bij hypotheekgesprek makkelijker door Hera Life maandlastbescherming met unieke dekking bij echtscheiding.

Echtscheiding moet op tafel bij hypotheekgesprek, zo kopt de Telegraaf vandaag. NHG hield samen met Munt Hypotheken een enquête onder duizenden consumenten. Slechts één op de tien consumenten geeft aan, volledig geïnformeerd te zijn over de mogelijke gevolgen van het beëindiging van de relatie.

Net als het opstellen van de huwelijkse voorwaarden voordat men in het bootje stapt, is het bespreken van een mogelijke echtscheiding bij stellen die een woning kopen een onderwerp waar men liever aan voorbij gaat. In Nederland strand echter één op de drie relaties. De unieke maandlastbescherming van Hera Life biedt een pakket waarin ORV, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid én echtscheiding zijn opgenomen. Hierdoor wordt een mogelijke breuk en de daaraan verbonden consequenties makkelijker bespreekbaar. De klant kan dan samen met zijn of haar adviseur bepalen welke maatregelen genomen kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op www.heralife.nl

Lees hier het volledige artikel uit de telegraaf.