Hera Life lanceert Maandlastverzekering met 4 dekkingen inéén: ORV, AO, WW én echtscheiding

Hera Life Maandlastverzekering

Sander Franken, directeur van Hera Life: “Ons uitgangspunt is gemak voor zowel de klant als adviseur. De verzekering biedt 4 dekkingen inéén, waaronder een unieke dekking bij echtscheiding.

Bij het afsluiten van een hypotheek worden wel de risico’s van overlijden en arbeidsongeschiktheid aangekaart, maar over het risico van echtscheiding wordt niet gesproken. Terwijl in de praktijk juist de meeste mensen daardoor in betalingsproblemen komen. Nu deze dekking standaard is opgenomen in de maandlastverzekering wordt voorzien in een grote behoefte bij de klant.”

Betaalbaar, simpel en snel

Naast de unieke dekking biedt Hera een aantrekkelijke premie. De polis kan worden aangevraagd middels de aanvraagtool van Hera. Adviseurs die de aanvraagtool nog niet gebruiken kunnen hun inlogcodes opvragen bij Hera. Op korte termijn is de Maandlastverzekering ook opgenomen in alle adviespakketten en kan de aanvraag worden verstuurd via HDN. De ORV kent een standaard dekking zonder gezondheidsvragen van EUR 10.000,- maar kan o.b.v. slechts 3 gezondheidsvragen verhoogd worden met maximaal EUR 300.000,-. De AO-dekking hanteert het principe van passende arbeid, en m.b.t. werkloosheidsverzekering wordt er 12 maanden uitgekeerd als het UWV stopt met betalen en de klant nog steeds werkloos is. Bij echtscheiding, ontbinding van geregistreerd partnerschap of een samenlevingsovereenkomst keert de polis 6 verzekerde maandtermijnen ineens uit.

Zorgplicht

Sander Franken: “Dit product leent zich bij uitstek voor het afsluiten van een onderhoudscontract of abonnement. Na verloop van tijd verandert de situatie bij de meeste mensen hetgeen kan betekenen dat ook de verzekering moet worden aangepast. Maar ook bij schade zal de adviseur zijn klant moeten bijstaan. Daar mag de adviseur richting zijn klant dan best een adequate beloning voor vragen”.

De adviseur kan uiteraard zelf maandelijks het bedrag bij zijn klant incasseren. Omdat de meeste adviseurs geen incassocontract met een bank hebben, kunnen adviseurs de incasso ook uitbesteden aan gespecialiseerde bedrijven. SBI is zo’n gespecialiseerd bedrijf dat al sinds 2010 adviseurs tegen geringe kosten assisteert bij het innen van abonnementen.

Meer informatie over Hera Life vindt u op www.heralife.nl.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sander Franken

T: 06-54717982

E: s.franken@heralife.nl