MoneyView beloont Hera Life met 5 sterren voor prijs en voorwaarden

Den Haag, 20 januari – Net als voorgaande jaren heeft MoneyView ook dit jaar weer de premies en voorwaarden van aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen beoordeeld en vergeleken.

Over de voorwaarden schrijft MoneyView het volgende:
‘Per 1 december 2019 heeft Hera echter voor al haar overlijdensrisico verzekeringen de voorwaarden aangepast, waarbij vooral de acceptatiegrenzen flink zijn verruimd. Het resultaat hiervan is dat Hera Life nu met drie producten 5 sterren heeft weten te bemachtigen en dat ze daarmee de producten van TAF, die met haar Personal Overlijdensrisicoverzekering maar liefst 9 jaar op rij de hoogste score kende, van de troon heeft gestoten. De producten van Hera Life onderscheiden zich van de meeste concurrenten door ruime acceptatiegrenzen, zoals een eindleeftijd van 85 jaar en een maximum verzekerd kapitaal van € 6.000.000,-.’

Ook de prijs krijgt bij de dalende dekkingen van MoneyView 5 sterren:

‘Bij de annuïtair dalende dekking behalen de drie producten van Hera Life, te weten Superschep Hypotheek (zonder afkoopwaarde), Scherp en Slim (zonder afkoopwaarde) en FairVie eveneens 5 sterren’.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sander Franken
T: 06-54717982
E: s.franken@heralife.nl