Gratis ORV

Geachte adviseur,

U wilt een gratis overlijdensrisicoverzekering voor de duur van 3 maanden aanvragen. De verzekering heeft een verzekerde som van € 50.000, -. Om de verzekering te activeren vragen wij u om onderstaande velden in te vullen. Uw klant zal na het aanvragen van ons een e-mail ontvangen waarin wij vragen om onze digitale gezondheidsverklaring in te vullen. Nadat wij de door uw klant ingevulde gezondheidsverklaring hebben ontvangen wordt de tijdelijke verzekering direct geactiveerd. Uw klant ontvangt hier een bevestiging van. Als u en uw klant besluit om de tijdelijke overlijdensrisicoverzekering in een doorlopende verzekering om te zetten, is uw klant in de meeste gevallen al geaccepteerd en hoeft u en uw klant niet nogmaals een gezondheidsverklaring in te vullen. Dit geeft uw klant extra zekerheid en scheelt u, de klant en ons een hoop tijd!

Goed om te weten:
Deze tijdelijke verzekering stopt automatisch na 3 maanden, daar hoeft u en uw klant niets voor te doen. Uw klant ontvangt hiervan een bevestiging.

Kijk op onze website voor meer informatie over deze tijdelijke verzekering én de bijbehorende voorwaarden.


    MV

    NB: Er zijn voor de adviseur wel kosten verbonden aan de Gratis ORV. Vraag uw Accountmanager naar de kosten en voorwaarden.