ZORGPLICHT BIJ ORV DOOR JURJEN OOSTERBAAN MARTINIUS

Hera Life koos als onderwerp voor haar eerste informatieve webinar ‘ZORGPLICHT BIJ ORV’. JURJEN OOSTERBAAN MARTINIUS was op donderdag 9 juli jl. gastheer en spreker. Hoe zit het nu met die zorgplicht bij ORV? Een vraag waar kennelijk veel adviseurs mee worstelen, want het animo was groot. Wij ontvingen achteraf vele positieve reacties. Heeft u het webinar gemist of wilt u het nog een keer terugkijken? Klik dan op de opname onder dit bericht.

VOLGENDE WEBINAIR

Het succes van dit eerste webinar heeft ons doen besluiten deze informatieve digitale sessies voort te zetten. Vanuit uw eigen kantoor, of thuis vanaf uw eigen bank, wordt u bijgepraat over actuele onderwerpen uit de verzekeringswereld. Geen reistijd, geen zoektochten naar parkeerplekken, geen kosten.

Hoewel wij zelf al ideeën hebben over een onderwerp wat na de zomervakantie zal worden aangesneden, willen wij u de gelegenheid geven om mee te denken. Zit u met prangende vragen? Mail ons dan: info@heralife.nl

 

Aegon en Hera Life slaan handen inéén

Aegon Nederland en Hera Life tekenen een samenwerkingsovereenkomst. V.l.n.r.: Wim Hekstra (COO Aegon NL), Sander Franken (CEO Hera Life), Maarten Edixhoven (CEO Aegon NL) en Arjen Westra (directeur Sales Aegon NL)

Aegon en Hera Life slaan handen inéén

Hera Life wil samen met Aegon groeien naar een leidende positie op het gebied overlijdensrisico- en inkomensverzekeringen. Om het vertrouwen in de nieuwe partner te onderstrepen, heeft Aegon Growth Capital een minderheidsbelang van 35% genomen in Hera Life.

Voor overlijdensrisicoverzekeringen verwijst Aegon zijn klanten en adviseurs voortaan exclusief naar Hera Life. Hera Life heeft in haar relatief korte bestaan laten zien nieuwe overlijdensrisicoverzekeringen te kunnen aanbieden die tot de beste in de markt behoren. CEO van Aegon Nederland, Maarten Edixhoven: “Hera Life heeft onlangs wederom de maximale 5 sterren van MoneyView gekregen voor zowel prijs als voorwaarden. Dit, tezamen met een efficiënt aanvraagproces leidt ertoe dat wij onze klanten een goed, relevant alternatief kunnen bieden. We bevelen Hera Life dan ook van harte aan bij onze klanten.”

 

 

Sander Franken CEO van Hera Life: ‘Bij ons staat PPI voor Prijs, Proces en Innovatie. We hebben een klein en gedreven team met specialisten, waaronder een eigen actuaris en medisch acceptanten. Ons doel is het beste product en de beste service aan klanten te leveren.

Voor een verdere toelichting kunt u contact opnemen met:

Hera Life: Sander Franken (telefoon 06-54 717 982 / e-mail: s.franken@heralife.nl)

MoneyView beloont Hera Life met 5 sterren voor prijs en voorwaarden

Den Haag, 20 januari – Net als voorgaande jaren heeft MoneyView ook dit jaar weer de premies en voorwaarden van aanbieders van overlijdensrisicoverzekeringen beoordeeld en vergeleken.

Over de voorwaarden schrijft MoneyView het volgende:
‘Per 1 december 2019 heeft Hera echter voor al haar overlijdensrisico verzekeringen de voorwaarden aangepast, waarbij vooral de acceptatiegrenzen flink zijn verruimd. Het resultaat hiervan is dat Hera Life nu met drie producten 5 sterren heeft weten te bemachtigen en dat ze daarmee de producten van TAF, die met haar Personal Overlijdensrisicoverzekering maar liefst 9 jaar op rij de hoogste score kende, van de troon heeft gestoten. De producten van Hera Life onderscheiden zich van de meeste concurrenten door ruime acceptatiegrenzen, zoals een eindleeftijd van 85 jaar en een maximum verzekerd kapitaal van € 6.000.000,-.’

Ook de prijs krijgt bij de dalende dekkingen van MoneyView 5 sterren:

‘Bij de annuïtair dalende dekking behalen de drie producten van Hera Life, te weten Superschep Hypotheek (zonder afkoopwaarde), Scherp en Slim (zonder afkoopwaarde) en FairVie eveneens 5 sterren’.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Sander Franken
T: 06-54717982
E: s.franken@heralife.nl

 

 

Sander Franken: Adviseurs komen onder vuur te liggen van ORV-klanten en hun advocaten

Hoe kijkt de sector vanaf het strand, vanuit een berghut of vanaf het eigen balkon terug op het eerste halfjaar van 2018? En wat kunnen we komende maanden nog verwachten?. Deze zomer stelt amweb dagelijks zeven vragen aan een branchegenoot. Sander Franken stortte zich met Hera Life onlangs op de ORV-markt. Hij verwacht dat de recente Kifid-uitspraak over ORV adviseurs ervoor zorgt dat adviseurs advocaten en claimstichtingen achter zich aan krijgen. Lees meer

De heeren van Hera

Laten wij ons voorstelrondje onder de kop ‘De Heeren van Hera’ maar eens beginnen met een dame. Merel Franken-Servatius is echtgenote en zakelijk partner van Sander Franken, algemeen directeur en oprichter van Hera Life.

Kifid-uitspraak potentiële ‘bom onder bestaande ORV-portefeuilles

Een financieel adviseur die zijn klant niet heeft voorgelicht over de scherpe prijsdalingen voor overlijdensrisicoverzekeringen in de afgelopen jaren, loopt een groot risico dat hij de te hoge premie moet terugbetalen. Volgens Jurjen Oosterbaan zet de Kifid-uitspraak over deze thematiek de deur open voor nog meer gesteggel over de zorgplicht van de adviseur. Volgens Hera-directeur Sander Franken kan de uitspraak een bom zijn onder de bestaande ORV-portefeuilles. Lees meer

Opfrisbeurt ORV-kennis

ORV-kennis, De ORV in breder perspectief
Meetingpoint Advies schreef, in samenwerking met Jan Donselaar, ‘De ORV in breder perspectief’. Niet alleen een handig naslagwerk voor iedere ORV-adviseur, maar ook een handboek waar helder uitleg wordt gegeven, over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen. Lees meer

AM Web – Hera: Nieuwe ORV-aanbieder met oude bekende

 

 Hera Life gaat zich met lage premies en soepele voorwaarden richten op de oversluitmarkt
“Nederland is met Hera Life een nieuwe overlijdensrisicoverzekeraar rijker. Hera Life gaat zich met lage premies en soepele voorwaarden richten op de oversluitmarkt. Een van de oprichters is een oude bekende: Sander Franken.”…….

Lees het gehele artikel op www.amweb.nl !

 

Technologisch hypermodern Hera houdt van oud

Onlangs heeft Hera haar nieuwe onderkomen aan de Jacob Mosselstraat in Den Haag mogen betrekken. Wij dachten de inrichting nu eens anders dan anderen aan te pakken. Hera Life maakt gebruik van moderne technologische hoogstandjes bij het afwikkelen van polisaanvragen. Als contrast tegenover al dit digitale geweld, dachten wij dat het een leuk idee zou zijn om kwalitatieve paradepaardjes uit het verleden te gebruiken ter decoratie van onze werkomgeving. Lees meer